Salam,hai semua.Terima kasih sudi singgah blog Cik N.Kalau nak tinggalkan pesan boleh tekan chat here.Jumpa lagi

14 Mei 2018

Ternanti-nanti benda yang tak pasti


Hye semua

korang ingat tak entri Cik N sebelum ni

Cik N ada cerita pasal pengalaman Cik N pergi interview Sl1m

jadi hari ni

Cik N nak cerita sikit dekat korang

Kan Cik N ada cakap sebelum ni

yang diorang cakap keputusan keluar dalam dua minggu selepas Cik N di interview

Akak tu cakap sekarang diorang tak ada call dah sapa yang diterima

semua melalui email

jadi kitaorang kena alert dengan email kitaorang

jadi Cik N tunggu la masuk dua minggu

tiga minggu

empat minggu

akhirnya dari tarikh Cik N interview tu 

5 April 2018 --- 14 May 2018

Cik N masih tak dapat apa-apa email dari Pihak Menara Celcom

Cik N ada call no diorang asyik operator kata sedang digunakan

masalahnya setiap kali Cik N call ayat yang sama Cik N dapat

bukan sekali Cik N call

dah berkali-kali Cik N call

akak ayu tu ada kata masa lepas interview tu 

dalam masa dua minggu lepas tarik kitaorang kena interview tu peserta yang diterima

akan dapat email mengatakan diterima dan peserta yang diterima tu kena balas email

diorang dan akak tu ada cakap jugak yang tak diterima pun akan dapat email kata tak 

diterima menyertai Sl1m dekat Menara Celcom tu

masalahnya dari tarikh Cik N pergi interview sampai ke hari ni

Cik N masih belum dapat apa-apa email dari diorang

Cik N dah call no diorang operator asyik ulang ayat sama no sedang digunakan

bukan setakat call

Cik N siap dm dekat twitter instagram masih belum dapat apa-apa info

bukan apa

kalau tak diterima cakap

jadi Cik N boleh terima tawaran lain ke cari kerja lain ke

ye la Cik N tak nak la dah interview dekat Sl1m Menara Celcom pastu Cik N dapat tawaran

 interview kerja dengan syarikat lain dan dalam masa yang sama Sl1m Menara Celcom 

bagitahu diterima menyertai Sl1m diorang

tak ke naya

Cik N tak nak jadi mcm tu

kalau betul Cik N tak diterima cakap je

Cik N terima dengan ikhlas dan redha

Kalau mcm sekarang ni Cik N jadi serba salah nak terima tawaran lain

Ye la Cik N ingatkan nak selesaikan satu-satu

kalau yang ni tak diterima Cik N boleh teruskan yang lain

dan yang seterusnya

Harap-harap la Cik N dapat balasan dengan segera

Call diorang asyik sedang digunakan

Kalau Cik N tahu nak jadi macam ni

Cik N tanya orang tu no tel dan email diorang

tak sangka no yang tertera tu bila call asyik operator kata sedang digunakan

masalahnya 24 jam ke digunakan

Korang doakan agar Cik N dapat keputusan atau email dari diorang ye

Amin

Amin

Amin

Tiada ulasan :

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.