Salam,selamat datang ke blog nadia

07 Jun 2018

Terimalah Ucapan Dariku


Hai

semua

Apa khabar?

Lama kan Cik N tak update berita terkini dekat blog Cik N ni

ha sebelum terlambat walaupun memang dah lambat

dah nak masuk hari raya puasa dah pun

Cik N nak ucapkan Selamat menyambut bulan ramadhan dan Selamat menyambut hari

raya aidil fitri ataupun hari raya puasa

kepada semua umat islam diseluruh dunia

Tahun ni rasa macam puasa sekejap je kan

Kalau dulu rasanya 30 hari tu macam lama sangat kot

Sekarang ni CIk N rasa sekejap je puasa dah nak masuk hari raya dah

rasa sekejap sangat puasa tahun ni

harap-harap kita semua jumpa lagi dengan bulan ramadhan di tahun hadapan dan

seterusnya Amin

Sebelum Cik N tutup entri ni 

Cik N nak ucapkan

Selamat menyambut bulan ramadhan dan selamat berpuasa kepada semua umat

Islam di seluruh dunia

teruskan perjuangan kita

sehingga tiba hari raya

Dengan ini, Cik N nak ucapkan juga selamat menyambut hari raya aidil fitri kepada semua

umat Islam di seluruh dunia

Raya-raya jugak jangan sampai kita semua beraya di dalam hospital

Akak-akak Abang-abang tolong tengok sikit anak-anak tu

Ingatkan mereka jangan main mercun

karang terkena tangan hilang pulak tangan

tak pasal-pasal beraya di hospital

Ingat ye adik-adik semua abang-abang semua akak-akak semua

Jaga keselamatan sama

Selamat berpuasa

Selamat hari raya

Jumpa lagi



Tiada ulasan :

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.