Salam,hai semua.Terima kasih sudi singgah blog Cik N.Kalau nak tinggalkan pesan boleh tekan chat here.Jumpa lagi

26 Mac 2018

kehilangan insan tersayang


Hye semua

maaf dah beberapa hari tak update blog

bukan apa

Cik N

ada masalah peribadi yang tak boleh dicerita kepada semua orang nanti kata bukan aib 

pula kan

Banyak betul dugaan Cik N

dengan sampai sekarang tak dapat kerja pun ya

itu ini dugaan datang

Cik N rindu dekat arwah nenek limah (arwah moyang)

Cik N memang rapat dengan arwah nenek limah

dari kecik sampai darjah lima tak silap 

Arwah nenek limah meninggal masa tu bukan dekat kampung Cik N tapi dekat rumah anak 

dia

Arwah nenek limah la tempat saya bermanja dan mengadu semua masalah saya

tapi sekarang arwah dah tak ada

Cik N rindu arwah nenek limah sangat-sangat

sekarang Cik N dah tak ada tempat untuk mengadu

ye Cik N tahu ramai yang akan kata mengadu la dekat Allah swt

dia maha mendengar

tapi Cik N rindu nak bermanja dan berkongsi segala masalah dengan

Arwah nenek limah

Cik N perlukan seorang pendengar macam arwah nenek limah

yang ada disamping Cik N yang boleh menenangkan Cik N dikala Cik N sedih atau kongsi 

masalah

Tiada ulasan :

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.