Salam,selamat datang ke blog nadia

26 Mac 2018

kehilangan insan tersayang


Hye semua

maaf dah beberapa hari tak update blog

bukan apa

Cik N

ada masalah peribadi yang tak boleh dicerita kepada semua orang nanti kata bukan aib 

pula kan

Banyak betul dugaan Cik N

dengan sampai sekarang tak dapat kerja pun ya

itu ini dugaan datang

Cik N rindu dekat arwah nenek limah (arwah moyang)

Cik N memang rapat dengan arwah nenek limah

dari kecik sampai darjah lima tak silap 

Arwah nenek limah meninggal masa tu bukan dekat kampung Cik N tapi dekat rumah anak 

dia

Arwah nenek limah la tempat saya bermanja dan mengadu semua masalah saya

tapi sekarang arwah dah tak ada

Cik N rindu arwah nenek limah sangat-sangat

sekarang Cik N dah tak ada tempat untuk mengadu

ye Cik N tahu ramai yang akan kata mengadu la dekat Allah swt

dia maha mendengar

tapi Cik N rindu nak bermanja dan berkongsi segala masalah dengan

Arwah nenek limah

Cik N perlukan seorang pendengar macam arwah nenek limah

yang ada disamping Cik N yang boleh menenangkan Cik N dikala Cik N sedih atau kongsi 

masalah

Tiada ulasan :

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.