04 September 2015

Sedih tapi gembira


Hye all
Apa khabar
Sihat ke
Saya sedih tapi gembira
Pada 23/9/2015
Saya akan menyambut ulangtahun kelahiran saya yang ke 23
Sama macam tarikh hari lahir saya kan
Terasa macam cepat sangat
Tut tut
Dah umur 23 tahun
Banyak benda lagi yang saya nak pelajari
Tahun ni Ada lah tahun yang paling cantik pada saya kerana
Tarikh dia sama dengan umur saya
Saya harap saya telah bersedia untuk menghadapi semua cabaran dimasa hadapan dengan lebih sabar dan tabah
Saya harap pada tarikh 23/9/2015
Tu saya akan dapat sesuatu yang akan memberikan kebahagian kepada saya
Dan bukan perkara yang menyedihkan saya
Harap semuanya okay
Sedih sebab dah umur 23tahun
Gembira sebab 23/9/2015
Sempena umur saya yang ke 23
Tarikh yang sangat cantik pada saya
Doakan saya agar sentiasa dalam kebahagian dan bukan dalam kesedihan
Harap tarikh 23/9/2015 ni akan membawa kebahagian dan bermakna pada saya
Ye la bukan selalu kan tarikh lahir jatuh pada umur kita yang sama dengan tarikh lahir
Bila Tiba tarikh ni bermakna saya sudah hidup didunia ini selama 23 tahun
Oklah doakan saya agar sentiasa bahagia dan dilindungi dari segala bencana
Amin

 

3 ulasan :

dyanzakhi berkata...

salam singgah sini. salam kenal :)

nama aq nadeya berkata...

Jemput singgah

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.