18 Mei 2015

Oh tidak


Oh tidak
kami telah tersalah jalan
okay cerita nya macam ni
semalam hari ahad
kitaorang pergi hantar family arteh
dekat hotel ev
ingatkan dalam icity
rupanya bukan
kitaorang masuk icity tahu la kan
icity kalau dah masuk kena bayar rm10
so dah tersalah masuk
alang-alang dah salah masuk tu
apa salah kalau kita masuk tengok keindahan icity tu kan
lepas decide nak masuk ke tak
akhirnya kami masuk juga dalam icity park tu
pertama sebab nak solat maghrib
kedua mestilah nak jalan-jalan sambil ambik gambar kan
dah puas jalan dalam icity tu
kitaorang keluar dari situ nak pergi ke EV hotel pulak
tapi sayang la kan tak dapat main permainan kat situ
so lepas bertolak ke EV hotel dah angkut beg semua
kitaorang pergi makan malam
sebelum kitaorang balik rumah
akhirnya dapat jugak pergi icity sebelum ni just lalu jer
sedihkan duduk dekat shah alam tapi tak pernah jejak ke icity
hahaha
akhirnya dapat jugak masuk icity
walaupun just jalan-jalan dan ambik gambar jer
ok la dari takder
nanti boleh plan pergi sana
sambil main permainan dekat situ
ok la sampai situ jer kot setakat ni
doakan saya dapat pergi sekali  lagi sambil dapat main permainan dekat situ





                                                                              








Tiada ulasan :

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.