08 Mei 2015

My Activity Today(MAT)


hye dear readers
how are you
sihat ke
dah makan
saya belum makan pape lagi
jap g baru nak makan
lepas tu sambung study
ye la saya kan tengah final exam
tinggal lagi dua paper jer
11/5/15-paper human resource development
12/5/15-paper hrp

so kenala study kan walaupun gap cuti dengan paper sebelum ni lama sangat gap dia
lepas tu saya ingat nak ambik lesen kereta
kalau dah ada lesen kereta atleast senang la kalau ada hal yang penting yang nak pergi kan
so berbalik pada aktiviti hari ni
saya rasa cuma makan pastu study dan makan dan rehat jer la kot
sebab saya memang x keluar pergi mana-mana pun kecuali kalau perlu tak pun ada orang ajak
tapi tengok keadaan la
kalau saya rasa ok saya ikut la
doakan saya dapat jawap  paper hrd ngan hrp dengan betul dan tak lupa apa yang telah dipelajari
Amin
Oklah dah sampai masa untuk saya makan dulu lepas tu nak study untuk final exam paper ni
bye
jaga diri tau
kalau pergi jalan naik kereta jangan lupa pakai seatbelt tau
Assalamualaikum

Tiada ulasan :

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.