13 Mac 2013

aku sekarang ni berada dikedah

Hye all.sekarang ni aku ada dekat kedah umah tok belah ayah.ada urusan dengan kolej.aku duk sini selama 1minggu hari ahad mlm aku balik kl dah.kat sini cuaca pun panas jugak sama dekat kl.boring jugak la sebab tak der benda yang best kalau dapat g jln2 kan best tak der la bosan.tengok tv jer yang boleh nak g kedai runcit x der org teman tak berani.tadi dah pergi dah pukul lebih tapi kedai tutup,tanya pakcik india tu dia ckp kedai bukak pukul 11lebih.nak pergi kedai tu tgh panas la pulak kat luar tu .nak beli TopUp ni kredit dah abis adoyai cuba klu kedah sebelah2 tu x pe la.

Tiada ulasan :

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.