04 Mac 2013

Akhirnya abis juga praktikal ku di KWSP

hye semua,apa khabar sihat ke.Seronok nya dah abis praktikal dah tak perlu bangun pagi seawal pukul 4.30 dengan 5.00 pg. Sekarang dah jadi penganggur dah nak sambung belajar tak boleh sebab konvo belum lagi macam mana la kolej buat prosedur sepatutnya lepas abis praktikal adakan la konvo aku nak sambung belajar pun susah. Tak faham la aku dengan prosedur kolej.Aduhai sabar jer la dah tu nak buat macam mana kan. Agak2 la kan berapa lama la nak tunggu baru boleh konvo. Tak tahu nak cakap apa dah tunggu saja la.oklah jumpa lagi ,kita wait and see jer la.Assalamualaikum

2 ulasan :

nabey starz berkata...

hai, nak tnye kwsp serap tak dak yang praktikal dengan dorg?

nama aq nadeya berkata...

kwsp serap tu kat mana.dia tgk tempat jugak kot

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.