16 Jun 2013

Unisel




 

 helo helo
nak bagitahu ni yang nadia dah masuk belajar tau
tu yang lama tak update blog
seronok sangat belajar kat unisel dapat ramai kawan
hari pertama daftar petang tu dah ada orientasi
best giler orientasi dia
bangun jgn cerita la nadia ngan kwn2 bangun kul 3 pg siap ye la nak tggu giliran mandi lg
sbb kul 4 dah kena ada kat bawah
berkumpul kat gelanggang tunggu kul 4.30pg baru gerak g unisel
so kitaorang solat kat unisel
solat ramai2 dpt eratkan hubungan
kitaorg balik memang lambat la kul 11.30 tghmlm baru habis tunggu bas nak balik lagi kul 12.00tgh malam baru sampai asrama
penat-penat memang la penat tapi seronok kot
macam2 aktiviti ada.yang paling best malam kebudayaan ngan lain2 sebenarnya semua best
happening kot
seronok sangat
k la sampai sini jer cerita saya ok la bye

Tiada ulasan :

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.