29 September 2012

Pesanan dari seorang ayah



 

 korang nak tahu tak apa pesanan ayah nadia kepada nadia
masa tu nak on9 facebook
tengok ada ucapan dari ayah sempena besday saya
hah nak tgk tak apa ucapannya

 
 Assalamualaikum,
Selamat Menyambut Hari Kelahiran,abah ucapkan kepaa kakngah.
Tapi satu perkara abah nak ingatkan jgn la dok tulis yg bukan-bukan kat dlm FB ni Nanti abah potong alaun baru tau

oh tidak
so selepas ni dah tak leh update status takut ayah nampak nanti kena potong elaun

pesanan tu abah post dekat fb
wah canggih kot abah ada fb

Tiada ulasan :

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.