23 September 2012

happy birthday to nadia



 


hye semua
cuba teka hari ni tarikh berapa
sapa tahu akak tangan
gurau jer la
hari ni 23 september 2012
kenapa dengan tarikh tu
sebenarnya hari ni birthday nadia la
happy birthday nadia semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki
Amin
dah 20tahun dah nadia sekarang
dah tua umur pun makin dewasa dan semakin tua
dah 20 tahun dah nadia hidup dimuka bumi ini
ingatkan esok nadia nak buat ayam bbq tapi tak jadi kot
mungkin nadia beli kek jer kot dan sambut dengan kawan-kawan dekat rumah
pertama kali ni sambut dengan kawan-kawan
maklum lah nadia bukan anak dato yang nak buat parti meriah-meriah buat pulak kat hotel kan
harap-harap jadi la nadia beli kek esok
harap-harap tak der pape halangan lah
tak sabar nak beli kek sambut ngan kengkawan
ye la nadia dah last sem bila lg la nak jumpa diorang kan
kiranya sambut birthday buat kali pertama dan terakhir dengan diorang
bukan selalu boleh jumpa kan
tak sabar nak beli kek pastu beli makanan ringan sikit
macam snek atau dipanggil jajan
tu jer kot
tunggu jer la esok

Tiada ulasan :

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.