29 September 2012

Have Dinner With My friend kakzu,fira and my lecture hr pn yana and husband dia en mizan



 

hye korang semua
nadia nak cerita sikit pasal tajuk kat atas tu
semalam nadia ada dinner ngan kawan tempat belajar ngan lecture iaitu kakzu,fira and pn yana ngan suami ni en mizan
tu kira jamuan untuk perpisahan kitaorang la
sebab nadia dah nak abis belajar
minggu depan dah start final exam 2minggu
semalam kitaorang g makan dekat restoran ibunda
tak ingat nama penuh dia la tapi dekat kangar,perlis
kitaorang pergi naik kereta pn yana ngan en mizan
mula-mmula diorang ambik nadia dulu lepas tu kitaorang pergi asrama ktp ambik kakzu ngan fira lepas tu baru pergi restoran ibunda tu
seronok dapat kuar ngan diorang dan pn yana dan suami dia
kenangan yang tak boleh dilupakan
tapi semalam nadia banyak diam sebab nadia tak berapa sihat sebab demam ngan pening kepala semalam tapi tak per nadia tak batalkan pun
bukan selalu kan nak keluar macam tu
pape pun seronok sangat
terima kasih pn yana dan en mizan sebab belanja kitaorang makan

Tiada ulasan :

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.