22 September 2012

New interface



 

hye all lama tak update kan
masa bukak blog tadi
tengok-tengok blogger interface dan bertukar dah jadi yang new interface
adoyai
tak syok la kalau macam ni
tapi tak pa kalau bertukat pun nadia tetap akan update dan guna blog
mungkin la setengah orang tak suka kalau blog diorang bertukar new interface kononnya tak nak update la apa la kan
bagi saya sama jer yang lama ke yang baru
memang la tak biasa nanti lama-lama
ok la tu
macam kita masa budak-budak dulu
mana ada yang keluar terus boleh membaca kan
mestilah kena belajar membaca dulu kan
lama-lama nanti tu pandai la kan
ha sama jugak la dengan blogger new interface ni

k la tak mau membebel panjang-panjang
nanti jumpa lagi k

Tiada ulasan :

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.