12 Mei 2012

Kemana menghilangnya nadia


 
 wah ayat macam gempak jer kan
sebelum nadia berhujah panjang lebar
nadia nak tanya korang sihat ke tak hari ni
kalau tak sihat pergi klinik ok
ok
berbalik pada tajuk bukan nadia hilang pun
cuma sekarang ni kurang taip entri baru
sebab apa
sebabnya keadaan line broadband yang tak mengizinkan
line low
apa pun tak boleh buat
tapi nadia akan cuba untuk taip entri baru ok
tak elok jugak kan
kalau blog kita kosong jer asyik benda sama jer kan
so kalau ada masa nadia taip ok
oklah sampai sini jer la nadia berhujah
kita jumpa lagi ok
 

Tiada ulasan :

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.