22 April 2012

Handphone ku tidak berbunyi terasa sangat sunyi



Oh no sunyinye hidup ku
enset nadia tak berbunyi satu hari
tersangat-sangat rasa sunyi dan bosan nasib baik ada blog dan facebook
kalaulah broadband tak boleh guna apa la nak jadi ngan nadia kan
mesti dah jadi macam orang tak betul kan
so selagi boleh guna kita gunala kan
ok berbalik pada tajuk
rasa macam x der enset pulak
ye la satu hari tak berbunyi
tapi tak per tak payah duk pening-pening nak tengok enset ada bateri ke tak kan
ok korang memang macam tu tapi nadia lain walaupun enset tak berbunyi nadia still bawak kemana sekalipun kalau bateri low nak cas la
mungkin antara nadia dengan korang tak sama mungkin ada yang sama
enset ni macam nyawa kita jugak
die perlu sentiasa kena hidup sebab takut-takut ada emergency ke apa ke kan
so nadia harap enset nadia setiasa la berbunyi baru dunia tak sunyi
betul tak
betul betul betul
so walaupun dia tak berbunyi tak bermakna dia tak berguna
berguna kepada kita
cuma dia tak berbunyi jer

k la bye bye semua



Tiada ulasan :

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.