22 April 2012

Permulaan entry untuk hari ini - Aktiviti nadia pada hari ini



hye all
selamat pagi semua
apa aktiviti korang hari ni
aktiviti nadia pada hari ini
bangun pagi,mandi&basuh baju
jemur baju,online facebook dan update entri blog
nadia lagi suka update blog kalau masa bosan dari membaca buku
sebab blog ni kita ada macam-macam entri dari kawan blogger
sekurang-kurang dapat juga ilmu membacakan
membaca tak semestinya buku pelajaran jer,buku lain-lain pun boleh cuma kena pandai bahagikan masa untuk belajar buku pelajaran bagi pelajar sekolah dan pelajar kolej dan pelajar universiti
jadi nadia mulakan entry pasal aktiviti ni yang pertama sebagai permulaan untuk hari ni
mungkin ada segelintir yang tidak suka blog
diorang hanya baca blog orang lain yang ada
bukan apa kalau tiada minat nak berblog
memang dua tiga hari ke dalam seminggu jer akan tahan
selepas tu blog terbiar bersarang
lama-lama pun kita akan lupa pasal apa email blog dan passwordnye
ye la dah lama tak on blog kan
semestinya la akan lupa
so nadia nak nasihat kan kepada semua orang termasuk diri sendiri juga
kalau tak minat untuk berblog
baik dari awal jangan buat blog
bungkin yang buat sebab seronok tengok member-memberbuat blog
diorang buat blog sebab diorang minat dalam bidang berblog

oklah sampai sini jer entri kali ni
jumpa lagi bye bye


Tiada ulasan :

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.