20 April 2012

dah x leh nak follow blog blogwalking yang lain dah penuh


 huhu dah lama x update semangat baru nak blogwalking pun sudah kembali
tapi malangnya tgh syok2 nak follow
blog pulak dah x leh follow sebab dah banyak yang follow
dah lebih 300 dia ckp so nak buat mcm mana sabar jer la

2 ulasan :

Tyra Faiera berkata...

syg. u still blh follow owg tp u blh folow klo blog orang tuh ada widget follower. kalau guna button atas tuh, tak boleh.

-selamat berblogwalking-

nama aq nadeya berkata...

maksudnye mcm mana

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.