19 April 2012

dah lama tak berblog dan tak berblogwalking

 
 
hye all lama rasanya nadia tak update entry baru ngan blogwalking
maklum la sebagai student ni
banyak kerja nak kena buat
dengan line broadband yang slow
memang terbantuk la
kesian korang yang baca blog nadia asyik benda yang sama jer kan
maaflah bukan apa
line broadband yang slow
dengan tugas sebagai seorang pelajar lagi
banyak kerja yang nak kena buat
dengan test 1,test 2 kuiz,assigmentdan lain-lain lg
so harap korang faham keadaan nadia ok
thank sebab faham situasi nadia sekarang
nadia sayang korang semua
ada masa kita jumpa lagi ok
bye semua
jaga diri ok

Tiada ulasan :

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.