Salam,hai semua.Terima kasih sudi singgah blog Cik N.Kalau nak tinggalkan pesan boleh tekan chat here.Jumpa lagi

28 November 2011

penat

agak penat hari ni kena siapkan assigment sbb nak kena hantar seblum exam 2 aduyai .penat giler nak taip.nasib la dah nama pun student kan kena la ikut cakap lecture.klu x buat nnt x der markah pulak.k la nak sambung buat assigment nnt lambat siap.owg lain tgk tv boleh tido aq kena siapkan assigment adoyai.ada 3 assigment,satu dah siap cuma rujukan jer x buat lagi,yang tengah buat ni yang kedua x siap lagi on the way nak buat yang ketiga x sentuh apa pun lagi.huhu penat2.k la bye all.

Tiada ulasan :

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.