28 November 2011

penat

agak penat hari ni kena siapkan assigment sbb nak kena hantar seblum exam 2 aduyai .penat giler nak taip.nasib la dah nama pun student kan kena la ikut cakap lecture.klu x buat nnt x der markah pulak.k la nak sambung buat assigment nnt lambat siap.owg lain tgk tv boleh tido aq kena siapkan assigment adoyai.ada 3 assigment,satu dah siap cuma rujukan jer x buat lagi,yang tengah buat ni yang kedua x siap lagi on the way nak buat yang ketiga x sentuh apa pun lagi.huhu penat2.k la bye all.

Tiada ulasan :

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.