Salam,hai semua.Terima kasih sudi singgah blog Cik N.Kalau nak tinggalkan pesan boleh tekan chat here.Jumpa lagi

28 November 2011

hey korang dah ganti dah puasa

assalamualaikum

wei,korang dah ganti belum puasa cepat la ganti sapa yang x ganti tu dosa tau.jangan wat -wat lupa lak eh...hari ni aq berjaya mengantikan puasa yang hari tu yang tertinggal ..memang la ganti waktu bukan bulan puasa amat menjelouse ye la owg lain boleh makan aq x leh makan sbb ganti puasa tp aku bersyukur sbb dapat ganti puasa..aq ingat nak ganti puasa berturut2 baru la x rasa penat sangat.lagi 3 hari nak kena ganti maklum la girl kan memang dapat abc yang menyebabkan x leh berpuasa.korang nak tahu abc tu apa abc tu air batu campur hahahahaha ngek ngok betul la sapa yang g caye tu kan.hahahaha.jom ramai2 pakat kita ganti puasa jom masa ni la kita kena ganti nnt dah balik kampung nnt dah x syok ganti ye la ramai ahli saudara mara yang ada kat kampung.k la sampai sini jer entry aq so harap korang dapat ganti la puasa eh.bye

Tiada ulasan :

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.