04 November 2011

kelakar la ko ni hahahah

salam semua,korang nak tahu tak apa yg dimaksudkan dgn title aq tu.x yah la korang tahu kan sibuk jer korang nak tahu.hish hish hish nak tahu jugak terpaksa la aq cerita gak kat korang semua ni.cite dia mcm ni hari tu kan kat ym ada dapat la kawan baru kat ym lepas borak2 aq minta la dia jd abg angkat aq,then kita org jarang pun chat kat ym.satu hari ni kita org gaduh ada la sbb nye x tah la korang sibuk nak tahu hahahaha...pastu lepas gaduh tu boleh pulak dia doakan aq mati cepat...lepas tu last2 dia chat aq balik kelakar la ko ni ....dia chat kat ym aq pastu aq kata dah la malas nak layan dia apa dia ingat dia dah maki aq pastu dia nak chat balik boleh pulak mamat ni kata biasa la dia ni ada panas baran ...panas baran kepa otak ko abg aku pun selalu marah gak tp x der la doakan adik dia mati cepat bodoh punya laki...pastu dia boleh pulak chat ngan aq hye x kan nak jilat balik ludah ko.hahahaha.pastu dah lama x chat ok la tut tut hari ni dia chat kat ym aq dia kata nampak x gambar tu konon2 dia nak aku tgk gambar image dia,dia letak gambar perempuan..pastu dia siap kata perempuan tu wife dia hahahhaha kelakar la ko ni pastu dia siap kata muka wife dia lg cantik dr muka aq la sapa pulak yg suh ko g bandingkan muka aq ngan wife ko.ada aku kisah ke,hahahahaha kelakar la ko ni mamat,entah2 tu bukan wife ko dia pun x kenal ko hahahaha ko nak tahu x sebenarnya gambar perempuan tu yg ko kata wife ko tu dah byk kali aku tgk owg dok guna hahaha lupa lak kan muka kita ada 7 yg sama mungkin tu muka yg sama ko hahahahaha.lawak la ko ki aq pun x tahu apa mttif ko bg tahu aq pasal wife ko yg cantik  tu hahahaha.kelakar la ko ni.k la sampai sini jer entry aq kali ni jumpa lain kali k.:)

p/s=ada jugak owg mcm ni

1 ulasan :

Newbiexpose berkata...

i'm vote you are cute baby..

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.