04 November 2011

heh korang dah nak raya haji dah kan

salam semua,disini aq nak bg tahu yg first time aq beraya tanpa family aq oooppp bukan family aq meninggal yer tapi aq x dapat balik sbb cuti sikit jer raya haji.aq balik cuti mid sem 19 haribulan 11 ni baru gempak cuti 3 mggu...ambik ko baru aq rasa mcm mana owg yg beraya tanpa family menangis la ko sorang-sorang , sorang apa nye member yg lain ada ha menangis la hampa sbb raya kat sini.untung ler owg dapat balik tu,nasib ler x dapat balik tu.sabar jer la ni la dikatakan berjuang menuntut ilmu...k la sampai sini entry aq kali ni.assalamualaikum



p/s=kesian kan kat aq

Tiada ulasan :

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.