19 November 2011

15/11/2011hari selasa pukul 10.00malam

salam semua ni aq nak cite kat korang pasal tittle yang kat atas tu.pada hari selasa 15/11/2011 pada 10.00 malam aq sudah pun berada di stesen bas kangar,aq naik bas sany.aku pon tggu la sampai bas sampai,pastu bas sany pon sampai aq tgk la trip kat bas tu bas tu trip no p41 aku mula 2 tu ingat bukan la sbb p41 lama2 tu aq pon pergi la kat bas tu tanya pakcik bas tu dia kata ye bas tu nak g hentian duta aku pergi la ambik bas pastu g balik bas tu sbb nak naik bas.bila aku naik bas aq dah duduk dah tibe2 kakak yang koyak tiket aq td dtg dia kata aq kena tukar bas sbb bus p41 tak singah hentian duta dia ckp aq kena naik bas lain seat no 7 ...aq pun turun la dgn dlm hati aq kata hish td kata bas ni buat penat aq jer...aq pun turun la g kat kerusi yg aq duduk td,pastu bas satu lagi pun sampai tp bas tu trip m43 aq pun rasa risau gak aq x naik bas lg ni dan xnampak pun bas sany trip m41 ...aq duduk jer la mungkin x sampai lg tibe2 kakak tu dtg dia ckp " deq,adik naik bas ni akak lupa nak ckp seat no 7.aq pun naik la bas tu nasib baik kakak tu yg jaga nak chek tiket klu x abis la aq nak buat mcm kot la owg x caye ke....aq pun naik la pastu terus naik tingkat atas cari seat no 7 aq terus duduk..lepas berapa minit duk dalam bas tu bas pun gerak la...










keesokannya pukul 5.30 pagi,aq pun sampai duta tggu abg aq dtg pastu aq pun balik la rumah.k la sampai situ jer aq cite bye all.salam

Tiada ulasan :

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.