28 November 2011

apa pendapat korang

hye all apa pendapat korang tentang fesyen zaman sekarang ni bukan nak kutuk apa just pg pandangan jer.ramai manusia sekarang ni dah terikut dengan budaya barat.malah artis sendiri pun ada yang berpakaian seksi,aq pernah terfikir la kan klu nak jadi artis mesti kena dedah sana dedah sini ker..aq cerita bukan nak kutuk sapa-sapa pandangan ni pun untuk semua owg ermasuk aq sendiri.fesyen zaman sekarang yang pakai baju t-shirt lengan pendek nampak tangan x ke aurat tu...lebih baik kita x pakai tudung bukan x leh pakai tudung sekurang2 nya pakai la sarung tangan ke apa ke kan lebih elok.





1 ulasan :

Tanpa Nama berkata...

mane ko dpt gmbr2 nih????/
prempuan tu gle ke???
kalo x nk tutp sume...
buangla tdung tu...
cm k menghine org pkai tdung jer...

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.