30 November 2011

hari ni hari bertuah

hey korang nak tahu x pasal entry aq tu.hari ni aq dapat kawan baru nama nye siti norain asyiqin.orgnya mempunyai 4C iaitu cantik,cute,comel dan comot jangan marah yer ain...rasa bertuah dapat kawan mcm dia walaupun kita owg jauh yer la dia kat pd aq kat selangor...walaupun jauh tetap boleh kawan kan.aq harap hubungan aq ngan ain ni lama la.aq harapkan....dia dah berpunya orgnye so korang jgn kacau die yer nnt kena marah.hahhahaha.sorry ain just gurau.hahahaha.harap kita kekal ok.sorry td nad guna nama ad tp ad tu nama dari nadia hahahahaha.klu nad buat peace nampak ad jer la hhhahahahaha.k la gud nite all.bye.

assalamualaikum.:)
p/s=jgn marah eh ain sekadar coretan

Tiada ulasan :

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.