03 Disember 2011

x sabaq rasanya cheq nak balik kampun cheq kat kelantan

salam semua,x sabaq rasanya cheq nak balik kampung cheq.mesti best kan.dapat cheq jumpa sepupu2 dan atok ,nenek kat kampung lama dah cheq x jumpa depa semua ni ye la cheq kan x selalu cuti maklum la cheq ni kan tengah sambung belajaq.miss depa semua ni.tapi sekejap jer cheq dapat jumpa sbb cuti cheq pon dah nak habis.so cheq kena balik perlis selewat 11,11 tu cheq dah kena ada kat sana.eh eh eh apa ni cheq dah melaluk ke situ pulak.apa pun harap cheq dapat enjoy kat sana ye la mesti best kan.x sabaq rasonya cheq nak balik kampung..


Tiada ulasan :

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.