11 September 2011

hari ni aq balik perlis naik bas sani express pukul 11 pg

salam semua,korang nak tahu x hari ni, hari aq balik perlis.aq naik bas sani express......punya la lama 9 jam tu.tp best sbb aq suka naik bas tu bas ada red carpet hahahaha....mcm-mcm owg ada cin,melayu ,arab dan india.melayu paling banyak.....time pukul 12 lebih kut aq ngatuk giler pastu aq pun tidur la.bangun jer dah pukul 2 lebih ....duduk jer dah x tahu nak wat per......sampai la dekat sungai perak kitaowg berhenti.korang nak tahu x.jambatan dkt sungai perak tu aq x ingat nama jambatan tu panjang jambatan tu 360 m x silap aq la.x ingat la.bas sani keistimewaan dia ialah selasa dan ada red carpet.
bas sani hanya ada tiga seat sahaja.

tadi akak yang cute tu bagi no seat kat aq no 19.sempena umur aq yang cukup 19 tahun pada 23 hari bulan ni.kot..hahahaha aq nak cerita ni aq sampai kangar pukul 7.rumah ku kosong x der sapa balik lagi kiranya aq sorang
la kan.dah x tahu nak buat apa aq pun on9 la.dlm pukul 11.05 td member rumah sorang balik.fuh lega beb.k la out bye.

Tiada ulasan :

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.