12 September 2011

adoyai

salam semua.aq nak cerita sikit ni apesal la broadband celcom aq ni slow giler.aq nak on9 pun susah.benci benci bencinya.x syok la broadband slow lembat jer.bosan duh.ni dah pukul berapa dah ni mata aq still terbukak lagi.korang semua apa khabar.apa cerita ... cer cite cer cite...mesti ramai yang dah tido masa ni ye la dah pukul 2 pagi dah kan.aq pun x tahu napa aq x tido lagi.jap jap lagi kot....esok kelas dah start ...baju x iron lagi adoi.....k la korang aq tido dulu la mata ni tibe-tibe jer pulak.thank sbb sudi baca entry aq walaupun korang x baca pun.hahaha


p/s:ngatuk k bye all ..gudnite..assalamualaikum.

Tiada ulasan :

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.