13 September 2011

aq telah pun berada di sem 5

salam semua,korang nak tahu x skr ni aq dah sem 5 oooo cepat giler masa berlalu sukanya dah nak abis sem dah.lagi 4 sem 3 sem belajar 1 sem lg praktikal.yey yey .....sukernye aq...sem 5 ni aq sebernya ada 5 tp aq buang satu takut x larat nak pikul...bukan pikul atas bahu yer...maksudnya study banyak subjek la takut x leh nak belajar banyak....skrg jadinya tinggal 5-1 tinggal la 2....kan kan..eh silap lak tinggal lagi 1 kan betul la.x la tinggal lagi 4 la....hahahaha saja nak gurau-gurau.....jadi 4 ubjek tu ialah subjek OFM 1013=PENGURUSAN PEJABAT,PSM 1233=UNDANG-UNDANG INDUSTRI DAN BURUH,PSM 1153=PERHUBUNGAN INDUSTRI DAN YANG TERAKHIR IALAH PSM 1183=SISTEM MAKLUMAT SUMBER MANUSIA .....hari ni aq dah belajar sikt tentang perhubungan industri dan sistem maklumat sumber manusia....setakat skrg ni ok la kot sbb x tahu lg ....lepas abis kelas aq pun balik la umah.....terkedek-kedek jalan ...aq pun 0n 9 ym sambil cari maklumat...dah cari aq save jer sbb ada lg yg x der sampai la 11:54 ......matu aq pun dah ngatuk dah kena tido awal esok ada kelas pg pukul 11.k la.nnt aq post entry lain k.assalamualaikum....

Tiada ulasan :

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.