20 Ogos 2011

bosan giler la dah la dkt facebook pun x der yg best

aq x tahu nak buat apa sebab aq tengah bosan sangat ye la x tahu nak buat apa on fb x der apa pun bosan bosan.tadi aq tolong atuk aq angkat asam geluggur atau asam keping bagi orang bandar..
ni la asam geluggur atau asam keping kalau korang nak tahu jaga dia senang jemur tengah panas .baru la dia cepat kering jemur nak bagi kering bukannya sehari jer tau berhari - hari jugak la kena jemur tp bukan hari ni korang jemur biar jer bukan korang kena angkat letak tempat teduh esok pula la korang kena jemur .mesti korang x pernah buat kan ha ni la org kampung biasa buat korang ni mesti tahu pun yg dah kering warna hitam tu ,itu pun kalau kenal la.hahaha.ok.ni jer la aq story kat korang.selamat mencuba.

Tiada ulasan :

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.