20 Ogos 2011

jgn marah yer ni cerita dari pak cu .kalau x nak baca jgn baca.

ada sorang budak namanya along,orangnya cantik,manja tapi sayang gigi xgosok..bcakap ngan orang bauu wat2 mulut...eeee busuknye... spekara lg dia ni sgt malas mandi,kalau dia mlintas kat depan seolah2 mcm bau kambing di negeri bagdad..tapi walaupun begitu dia ni seorang yg cerdik,pintar dlm plajaran tambah2 bab mengira memang hebat,kalkulator pun xsetanding otak dia..asal usul dia jadi mcm ni sebab dulu dia ni memeng lembab,sampai satu sekolah tau kelembabpan dia...hari2 tertekan dgn hidup,pernah satu kali dia xkuar rumah just dok dlm bilik duk gigit bucu tilam dgn air liur pnuh kat mulut.. setahun kmudian tingkah laku along semakin berubah,berubah menjadi org yg sgt2 power,ada kuasa ajaib..boleh mgajar lebih daripada cikgu2 sdunia..ada yg cakap dia jadi begini sebab tertelan mouse komputer.. sekarang ni dia sudah berjaya mencipta sebuah komputer alas baru,cangih gile siot...petik je ibu jari screen kuar dgn sdiri..pnah kat kg dia buat demontrasi nak mnunjuk la kononnya...tanpa segan silu dia pun petik ibu jadi dia..tiba2 pang bunyi..rupa2 nya kna penampar dgn tokmek sb tidor,org suruh koyok bawang dia gi bantai tidor...haha..


p/s :just gurau.dari pak cu

Tiada ulasan :

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.