21 Ogos 2011

best giler tgk cerita balikin body gue donk

korang try tgk cite ni best sangat dekat astro 104.best giler nama tajuk cite tu balikin body gue donk! .meh aq cerita sikit tentang cite tu..cite tu mcm ni,.....lila dan anggi adalah 2 beradik yang saling mencemburui antara satu sama lain.....lila ingin ingin menjadi anggi dan sebaliknya......satu hari,satu kejadian yang aneh telah berlaku dan menyebabkan mereka bertukar tubuh.....lila ni gemuk dan anggi ni kurus selalu bergaduh.satu hari diorg telah tertukar tubuh selepas tahi bintang jatuh ....keesokannya diorg telah tertukar tubuh ....dan anggi menjadi lila manakala lila menjadi anggi .....k ni jer la aq cite,aq nak tgk cite  tu.bye.....


p/s: korang tgk sendiri la yer.best

Tiada ulasan :

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.