Salam,hai semua.Terima kasih sudi singgah blog Cik N.Kalau nak tinggalkan pesan boleh tekan chat here.Jumpa lagi

14 Mac 2018

Azam yang tak terlaksana



Hye semua

harap semua sihat okay

untuk entri kali ni Cik N nak cerita pasal wishlist Cik N

kalau korang perasan kan bila masuk ke blog Cik N akan ada bahagian kat tepi kanan yang 

tulis wishlist

itu sebenarnya wishlist Cik N 

untuk tahun sebelumnya

setakat tahun lepas hanya dua azam je yang mampu Cik N tunaikan

iaitu dapat kan ijazah

kedua dapat lesen kereta

jadi untuk tahun ni

Cik N berharap agar Cik N dapat tunaik semua azam-azam Cik n untuk tahun ni

yang Cik N dah berazam masa tahun baru 2018

Cik N hanya mampu merancang tapi Allah swt yang lebih tahu

bila Cik N boleh tunaikan semua azam-azam Cik N

tapi untuk tahun ni Cik N berharap agar Cik N dapat tunaikan azam Cik N

walaupun tak semua tapi Cik N harap ada lah yang Cik n dapat tunaikan

Korang doakan Cik N okay

mana tahu doa dari korang termakbul ke kan

Amin

Tiada ulasan :

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.