13 Julai 2017

Lupa lagi


Okey berbalik kepada tajuk kat atas ↑

untuk keberapa kali saya lupa password blogger

bila lama tak guna mesti lupa password

ye la kalau dulu sekejap login ingat la

ni tak sekarang jarang login tu yang mudah lupa password agaknya

maklumlah 

password setiap applikasi semua x sama

dah tu nak ingat semua

itu yang asyik lupa

kenapa tak guna 1 password untuk semua

sebelum ni dah pernah guna

sejak kena hack ni

itu yang pakai lain-lain password

atleast kalau orang tahu password fb dia blh on fb je

kalau pakai sama

nanti semua dia blh buka kan

tapi bila lain-lain password ni la yang selalu kita lupa

yang paling senang lupa mesti yang kita jarang guna kan

dah la skrg orang semua pakar-pakar dalam bidang hack

ada tak cara senang kita nak ingat password kita

kalau ada komen kat bawah ni tau

nanti saya baca

mana la tahu

boleh cuba kan

terima kasih

Assalamualaikum

Tiada ulasan :

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.