12 Mac 2017

Adakah saya seorang je yang rasa panas dan berpeluh hari ni?



Hye semua
sihat tak
harap korang sihat la
ha sebelum tu terima kasih sebab sudi baca
saya tahu ada yang baca thank you

Okay berbalik pada hari ni
nadia nak cakap atau tanya dekat anda-anda semua yang baca entri saya ni
Adakah nadia seorang je yang rasa panas dan berpeluh hari ni?
Harap korang pun ada jugak yang rasa macam nadia rasa
Sebab nadia tanya budak rumah semua kata diorang tak panas
Pelik pulakkan nadia rasa panas dan berpeluh satu hari ni
sedangkan budak rumah semua kata tak panas

Takkan sebab saya jenis tak boleh panas terus jadi macam ni
biasa okay je
tapi hari ni satu hari rasa panas dan berpeluh je
entah la macam tak selesa bila panas sebab akan berpeluh dan gatal-gatal

Ni Nadia pakai mask jadi sejuk la sikit bahagian muka ni
macam nak pakai mask dekat satu badan pulak
kan satu bekas habis sehari je kan

Nak kata hujan tak pulak sebabnya rasa panas dari tengahari tadi lagi
Yang peliknya nadia sorang yang panas
yang lain semua tak panas

Dah kenapa
Tolongla saya panas
Kan nanti ada la yang komen kata
Neraka lagi panas
masalahnya nadia cakap sekarang korang ni
bukan semua la yang cakap tapi ada la segelintir akan cakap kan

kalau betul nak hujan tak apala
sebab sejuk sikit kan tidur

Baru lah selesa nak baring-baring ke nak tengok movie ke kan
ni sampai rasa macam nak bukak baju pun ada ni
ha korang jangan fikir lain
sampai rasa je belum nak buat lagi

Tapi betul hari ni satu hari nadia rasa panas dan berpeluh
duduk saja pun berpeluh
panas walaupun kipas syiling dah bukak no 5
dengan dah bukak slinding door balkoni dah
tapi masih rasa panas dan berpeluh

kalau mandi sama je nanti
sebab nadia kalau panas kalau mandi pun akan tetap panas dan berpeluh

tapi memang panas sangat-sangat ni
tapi tak de la sampai nak pengsan ke apa
cuma rasa panas ni buat tak selesa

Nadia tak puas hati sebab nadia sorang je yang rasa panas
sebab biasanya diorang panas saya sejuk

tu yang pelik
hari ni rasa panas sangat
ntah la

tak tahu kenapa

harap-harap malam ni hujan la
kalau tak memang tak selesa la nak tidur kalau macam ni

Doakan malam ni hujan tau korang
Amin


2 ulasan :

Mrs Fuzy sweetsourՆĕγʀǟ berkata...

Waalaikummussalam Nadia...mmg sekarang ni musim panas pun..tapi kalau org lain rasa sejuk dan Nadia rasa panas tu..kena berendam dalam tab mandi jer..pasti sejuk..minum air masak banyak...InShaAllah nanti sejuk la badan tu

nama aq nadeya berkata...

ituklu ada tab mandi la kak.nadia ni bilik air pun kecik x muat nk baring.tu la.nak kata sebab pakai baju warna hitam mcm mustahil lak

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.