12 Januari 2017

Perasaan takut bila memikirkan



Okay berbalik pada tajuk kat atas tu

ha 
mesti korang pelik dan tertanya-tanya kan

sebenarnya macam ni

16/1/2016
nadia akan mula menjalani latihan amali
maksudnya akan menjalani alam pekerjaan
selama 3 bulan
walaupun 3 bulan
tapi perasaan duk fikir sekarang boleh kah nadia nak jalani alam pekerjaan tu

bukan sebelum ni nadia tak pernah jalani latihan praktikal
tapi masa tu diploma

perasaan takut tu ada bila fikirkan pasal nak praktikal isnin ni

tak tahu la kenapa

dia jadi macam ni

harap2 semua okay lah

walaupun orang kata tak lama kan

mungkin sebab tak masuk lagi tu yang duk fikir macam-macam

harap-harap semua nanti baik-baik je la

Doakan nadia tau korang

doakan nadia dapat sesuaikan diri kat sana

dapat kawan-kawan yang baik tak garang sangat

okay

debar rasanya nak jejak kaki ke alam pekerjaan

okay nanti nadia update lagi bila dah masuk isnin ni

okay

bye

Assalamualaikum


2 ulasan :

Nurfilzahnurfya berkata...

inshaaAllah. semoga dipermudahkan urusan =)

nama aq nadeya berkata...

thank awak.amin.minta-minta la dipermudahkan.nervous pun ada ni

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.