29 Oktober 2016

terlalu sibuk sehingga blog terabai



ha semua sihat ke?
terlalu sibuk dengan belajar
sehingga mood nak update blog pun jadi kurang

lagipun bukannya ada orang nak baca pon
perasan sendiri ada orang baca blog dia eleh

kelas pulak tak tentu
ada pagi ada malam
nampak je macam tak sibuk kan

tu la bila penyakit M datang dan muncul tak boleh nak buat apa la
pergi la dikau wahai penyakit M
datanglah dikau penyakit Rajin

tapi tak pe bukan ada orang baca pun kan
*perasan macam ada orang baca blog dia.

nak buat macam mana blog ni pun dibuat untuk saja-saja
bukan tujuan lain pun

jadi dengan itu
sila jaga diri anda semua ye
musim sakit sekarang ni
kalau sakit cepat-cepat pergi klinik tau

jumpa lagi

pagi-pagi mandi air perigi
jumpa lagi

hahaha
boleh lah pantun tu pun


bye

Assalamualaikum

Tiada ulasan :

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.