10 Ogos 2016

perbezaan harga barang



hye semua
sebenarnya barang kat dapur dah banyak yanag dah habis
susah kalau setiap kali nak guna kena keluar pergi beli
leceh dan bazir minyak kereta
jadinya fikir nak beli terus barang apa yang dah habis tu
ingat semalam nak pergi beli
tapi duk survey harga barang kedai mana paling murah
terus search perbezaan harga barang tu
tecso-mydin-speedmart-centralmart(saujana utama)
semalam buat list barang yang nak beli sambil usha harga barang tesco
bila search ramai kata harga barang tesco lagi mahal dari mydin
maka cuba la masuk web tesco try tgk harga
macam mahal pulak
habis separuh hari duk search cari mana kedai lagi murah
so hari ni decide nak pergi beli barang dapur juga
tapi masih duk fikir kedai mana yang murah
bila whatsapp abah tanya
mydin ke central mart murah
abah kata mydin
bila tanya tak mahal ke
abah kata patuh syariah
orang tanya kedai tu murah ke

decide beli dekat mydin
tgk macam mahal juga
jadi beli sikit je barang dan terus pergi central mart beli barang yang lain2
selesai beli balik rumah
total semua beli barang
rm101.80 (mydin,centralmaart,ayam)

rasanya central mart lagi murah

Tiada ulasan :

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.