27 Jun 2015

“Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2015”



Hye semua
chak
rindu tak dekat nadia
hahaha bajet pulak macam ada orang rindu
hahaha
okay
cepat join give away dari nile.com.my
sebelum terlambat
wow hadiah dia lumayan jugak la
rugi kalau kawan-kawan semua tak join
dah ada peluang tu cepat-cepatla join mana tahu menang
amin
minta-minta saya pun tergolong dari pilihan pemenang tu
amin

nile.com.my yang merupakan Website Online Shopping Malaysia akan mengadakan GIVEAWAY untuk semua blogger di luar sana dan hadiah-hadiah nya ada ternyata di bawah ini :


5 x Pemenang Bertuah RM 150 Shopping Voucher Nile.com.my

wow menarik kan hadiah dia
ha apa lagi cepat-cepat la join
mana tahu ada rezeki untuk menang ke
jom kawan-kawan



5 items daripada “Jualan Raya Meletop 2015” yang saya nak sangat-sangat daripada nile.com.my
ialah:

1,beg tangan

Product: Crocodile Design 3-in-1 Woman Bag
Price Meletop: RM28.90
Date: 03/07/2015
Time: start: 4.00pm 
Quantity: 200 pieces


2.baju

Product: Mix Color Hoodies
Price Meletop: RM21.90
Date: 07/07/2015
Time start: 4.00pm 
Quantity: 150 pieces

3,jubah

Product: Haniya Mix Color Blouse
Price Meletop: RM19.90
Date: 06/07/2015
Time: start: 4.00pm 
Quantity: 80 pieces

4.baju

Product: Haniya Shoulder Design Blouse
Price Meletop: RM14.90
Date: 06/07/2015
Time: start: 2.00pm 
Quantity: 140 pieces

5.kasut

Product: Male/Female Canvas Shoes
Price Meletop: RM12.90
Date: 01/07/2015
Time: start: 2.00pm 
Quantity: 500 pairs

saya sudah join
anda bagaimana
sudah join
belum
ha cepat join jangan lepaskan peluang


Tiada ulasan :

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.