18 Oktober 2012

now ada dekat selangor



 


hye all.sorry sebab lama tak update
bukan apa rasa malas nak update la pulak
jadi hari ni nadia nak update entri terbaru
 ok korang tahu tak sekarang ni nadia ada kat mana
ha teka teka cepat
5
4
3
2
1

hahahahah sekarang nadia dah ada kat selangor
sbb nadia dah abis belajar selama 3 tahun kat perlis
seronok kot dah abis belajar
tunggu nak praktikal lepas praktikal sama ada nak kerja or sambung belajar lagi tengok dulu
praktikal 4 bulan ada setengah orang kata lama ada yang kata sekejap
memang la mula-mula rasa lambat tapi bila dah lama buat praktikal mesti seronok dan masa tu la rasa macam sekejap jer masa kan.mesti korang pun pernah rasa kan
biasa la tu
lumrah hidup seorang manusia
 k la terus ke entri seterusnya ok
tapi kena tunggu entri seterusnya ada dulu la
hahahahaha

Tiada ulasan :

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.