05 Oktober 2012

First Give Away by ftnjwa.blogspot.com

 



t

Haaa. Hai Assalammualaikum. Nampak tak tajuk diatas.Tajuk dia ' First Give Away by ftnjwa.blogspot.com  ' Haaaa. tahu dah? K today hari jumaat. Nadia nak join satu Giveaway by fatin najwa kita ni.   Erhh mulamula lah kan , baru ada blog , perhh boring gile nak mampus dengan blog ni. Yelah manalah tahu CONTEST GA SEGMEN semua ni masa tu. So , followlah blog seorang ni sarat dengan GA , segmen , contest. time tu klik klik la banner try try then keluar kat GA tu baca syarat syarat try k try nak join tau. Pun buatla satu entri , tag ape semua yang patut pastu tunggu result. Alhamdullillah , first first join dah menang. haa , lepas tu ape lagi dari tahun lepas sampai sekarang tak henti henti join GA.Kalau tak menang tu adat la menang atau kalah dalam peradua.So sesapa yang nak join boleh tekan banner kat atas tu.

ok kawan yang nadia tagged ialah:
http://ainnadhirah-aien.blogspot.com/
http://fariefaraway.blogspot.com/

harap2 dapat menang amin

4 ulasan :

Fatin Najwa berkata...

Thanks a lot for joining :D

Isabel Diaz berkata...

Singgah sini dari Giveaway yang sama,

Dah follow dah,

Jom follow blog saya sekali,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/first-give-away-by-fatin-najwa.html

BTW, jomlah meriahkan GA nie jugak,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/surprise-giveaway-by-fd.html

Aimi Syahirah berkata...

Salam.. Wow very nice blog here.=) Minat jadi model? http://www.aimisyahirah.com/2012/10/perhatian-untuk-talent-model-di-luar.html

Diera Tekikushika berkata...

jalan-jalan sini dari GA sama. good luck! =)

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.