01 September 2012

pergi kenduri kahwin


 


bangun pagi tu iron baju kurung lepas tu mandi dan siap-siap pergi kenduri kahwin
nadia pergi dengan family dan eishah(sepupu)
pergi kenduri kahwin dekat ipoh
bertolak dari kl ke ipoh pukul 11
sampai dekat umah kenduri kahwin pukul 1.30 kot tak ingat
kenduri kahwin tu best la jugak happening jer nadia tengok
ada set karoke lagi
diorang jemput artis ipoh datang kenduri tapi nadia tak kenal pun
sampai jer dekat rumah kenduri kahwin kitaorang makan dulu lepas tu baru masuk dalam rumah pengantin
disebabkan cuaca panas tu yang terasa dahaga nak minum air
sesi gambar dengan pengantin
tak banyak pun beberapa keping jer
bagi nadia ok la sebab ada set karoke lagi satu
dj tu offer kepada semua yang nak nyanyi
ada budak laki tu nyanyi terjerit2
sampai ada yang nyanyi bersemangat
macam-macam ada
k la sampai sini jer entri kali ni
bye

Assalamualaikum

Tiada ulasan :

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.