26 Jun 2012

two book i must read

 


korang semua dah baca belum 2 buah novel ni
hari tu ada sepupu nadia suruh baca novel tu kata best
tajuk dia
1.maid
2.isteri separuh masa
macam best jer tadi baru teringat pasal sepupu cakap pasal novel tu hari tu
try tgk kat internet pasal novel maid kata la kat kawan dia pun kata best
kalau ada peluang nak baca la cerita dia
macam best baca sinopsis dia tadi sikit jer macam best la pulak
tak sabar nak baca 2 buah novel tu
cover dia pun cantik
 

Tiada ulasan :

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.