26 Jun 2012

"penjual datang jual gambar frame"



 hye semua,korang semua sihat ke tak.
sebenarnya nadia nak cerita pasal tadi
tadi ada penjual datang jual gambar frame
harga dia rm10.00
tak ke mahal harganya
penjual tu duk tanya macam-macam
bila orang cakap tak der duit
dia tanya ada berapa
kalau ikut kan hati nak jer cakap macam ni
"pakcik duit saya apa kena mengena ngan pakcik saya dah kata tak der duit tak der la"
tapi dia kan orang tua kita kena la hormat
jadi nadia cakap la
lepas tu baru nak pergi
tak der la harga gambar tu macam mahal sangat
yang jual tu tadi macam bangla
nasib baik tak beli bukan apa
kot la kena tipu kan
bukan kedekut ok
k la nanti jumpa lagi
bye


2 ulasan :

Fariz Reza berkata...

Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 70 .

Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

From: Fariz Reza [Dot] Com

nama aq nadeya berkata...

wslm.thank sebab follow.insyaallah.salam perkenalan jugak

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.