22 April 2012

perkenalan nadia dengan kawan baru



ok sekarang nadia nak cerita pasal nadia dapat kawan baru
bukan pakwe ok but kitaorang kawan jer ok
mula-mula kenal macam biasa la
dia mintak no fon
so bagi la
malangnye dia pakai digi dan maxis
tapi maxis jarang on sebab dia selalu guna digi
lepas dah lama kitaorang kenal
macam biasa duk mesej
pastu satu hari tu dia tak balas langsung mesej dari saya
ada satu hari tu dia mesej bagitahu yang dia buzy sangat
nadia nak buat macam mana terima jer la kan
dah lama kitaorang tak contact sebab dia pakai digi
so ada la satu hari tu nadia dapat mesej dari no tak kenal
nadia tanya sapa dia cakap nama apa ntah tak ingat
nadia cakap tak kenal pastu dia kol nadia suh kawan yang jawap
last-last baru dapat tahu yang no tu dari kawan baru nadia tu
kitaorang pun mesej la macam biasa
mesej punya mesej
dah lebih seminggu kitaorang mesej
lepas tu kitaorang dah jarang contact sebab apa pun tak tahu
satu hari tu nadia hantar mesej kat dia,mesej tak sampai
rupa-rupanya dia off no maxis dan guna no digi
nadia hantar mesej kat no digi dia
satu pun tak dibalas


lepas tu nadia hantar mesej kat chat facebook
bila dia on facebook dia balas
sama macam nadia
sebab tak sama online


nadia tanya dia apa yang nadia nak buat dengan no dia
dia jawap nadia buat la apa yang rasa nak buat
nadia pun balas nadia cakap nadia ikut die
dia balas masa dia online
die cakap jangan ikut die ikut kata hati
nadia balas la
kalau dia suh buang ,nadia buang la
dia balas apa tak ingat dah



lepas tu nadia cakap kat die
fikir nant bg tahu jawapan kat nadia
dia jawap apa tah yang nadia tak faham
bila tanya dia tak jawap

lepas tu dia jawap 

Lupakn je lah ye

so nadia terima jer la
walau pape pun thank sebab selama kita berkawan kamu sudi berkawan ngan nadia

thank sangat-sangat



Tiada ulasan :

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.