25 April 2012

hari ni hari yang paling penat

 

 hye semua
hari ni hari paling memenatkan
nak tahu sebab apa
sebabnya sekarang dah sibuk mana taknya dengan test nye dengan finalnya dah nak dekat
banyak benda kena buat
sebab sem 7 nanti dah sem last
dengan sem ni ada assigment nya
serabut nye kepala
tensionla macam ni
dengan kepalanya serabut
pening pening pening dibuatnya
macam-macam nak kena buat
peta minda kena siap
chayok chayok nadia
anda boleh buat
insyaallah
esok nadia akan mulakan buat sambungan peta minda yang hari tu
banyak yang tak buat lagi
bukan tak nak buat cuma dengan kelas nya dengan latihannya
ni la dugaan seorang pelajar
tapi tak per
berjuang menuntut ilmu kan bagus

oklah jumpa lagi



 

Tiada ulasan :

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.