03 Mac 2012

hari sabtu yg membosankan hari ni

 


hye all anyway  hari ni saya nak ckp pasal aktiviti saya hari ni
ari ni hari yang paling membosankan 
apa yang boleh dibuat 
hanya boleh online sambil tengok vanila coklat
vanila coklat tu best 
sangat-sangat best
romatik la cerita tu
ada ke lelaki macam tu sekarang
dah la romatik pastu hemsem lak tu
untunglah la kan kalau dapat jodoh macam tu
semoga saya dapat jodoh yang baik la
bukan kaki pukul atau yang baik dah soleh
kalau boleh nak macam dalam cerita vanila coklat tu
bercinta lepas kahwin baru lah hubungan kekal
tapi orang kata kalau kita nak cari pasangan carilah yang pasangan menyayangi kita bukan yang kita menyayangi pasangan tu baru hubungan kita akan kekal
terpulang pada pasangan tu la kan nak buat macam mana
macam mana pasangan tu nak bentuk hubungan tu
k la bye nak tengok vanila coklat
nanti saya sambung lagi k



Tiada ulasan :

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.