16 Mac 2012

hari - hari ku yang sangat membosankan


 
 
hye all
korang sihat
korang pernah tak rasa bosan
kena ha hari-hari ku ini sangat membosankan
tak tahu nak buat apa
nama pun dah bosan korang suh baca buku ke study mana nak masuk dalam kepala otak ni adoyai fikir la apa guna otak ada.
sorry la emo sikit kalau bab bosan ada orang suh study or baca buku
kalau nak cakap tu fikir la dulu
ada ke patut dah la bosan dia bagi cadangan suruh baca buku
try la korang cuba dulu baru bagi cadangan kat orang lain
ok berbalik pada tajuk yg kat atas tu
korang tahu tak hari ni hari yang membosankan
setiap hari bosan
online facebook
hantar chat kat orang tak dibalas maklum lah sombong
mula-mula jer masa baru lepas add ke
masa tu memang tak sombong la cuba lama-lama gerenti sombong punya
macam-macam perangai orang kan
ada yang baik,ada yang suka ambil kesempatan terhadap kawan,macam-macam lagi
semoga esok  dan esok dan hari seterusnya ialah hari yang tidak membosankan


k bye all



Tiada ulasan :

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.