08 Februari 2012

about yesterday what happened to me

                                      
 
 
hello readers, now I want story to you all about today what happened to me today , tentulah korang tahu kan cerita apa yang semua orang nak tengok iaitu cerita vanila coklat .my mother balik sini semalam so my father ajak kitaorang ikut la kan so kitaorang fikir banyak kali la takut tertinggal cerita vanila coklat tu tapi nak buat macamana jadi ikut jer la kan . so bila dah sampai sana tunggulah sampai my mother dah sampai kat kereta lepas tu kitaorang balik masa tu dah start cerita vanila coklat nak tengok kat fon pon bateri x tahan lama so tak tengok la sampai la 9.30 baru buka telefon untuk tengok vanila . you all pon tahu kan cerita tu dah separuh jalan kan tapi nak buat macam mana dah bateri tak tahan lama . tengok pon dah pukul 9.30 nasib baik sempat tengok walaupun dah separuh sempat juga lah tengok time amir cakap kat zara i love you wow so romatik la diorang kan.so me and my three sister tengok kat telefon sampai habis .so my sister tell yang dia cop nak buka laptop dulu tengok vanila coklat kat tonton .so you all tahu kan walaupun tengok kat telefon still rasa tak best sebab you all pun tahu kan tengok masa time tu dekat tv lagi best baru rasa real cerita bukan nak kata tengok kat lain tak real memang real tapi rasa lagi best lagi bila tengok kat tv cerita tu . cerita vanila coklat tu cuma setiap hari selasa pukul 9 sampai 10 malam . so sampai sini sahaja my entry thank to you all sebab view and read my entry.ok lah see you all at next time okay.bubye
 
 
 
                                                                          As-salam

Tiada ulasan :

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.