01 Januari 2012

Ya Allah lindungilah kami

 
 
btw aq nak cite pasal pg semalam pukul 10.30 pg,aq duk dl bilik pastu dengar org ketuk pintu kuat giler dgr suara makcik sebelah.ingat kan nak buat bodoh jer jap g takut dia lg kuat.aq dengar mata mengantuknya bangun la pergi bukak pintu.and then makcik tu ckp tutup lampu tu nnt mahal makcik nak kena bayar.bapak berkira makcik ni ok la tu aq byr byk kot.aq pun tutup la lampu tu pastu makcik tu ckp pasal pagar kat tepi rumah tu kena curi semalam aq pun apa lg tgk la pagar tu mmg x der.adoyai ni membuatkan aq x leh tido mlm ni.ye la gerenti die akan dtg mencuri lg senang l sbb pagar dah x der senang untuk diorg mencuri lg.harap-harap x der pape yang terjadi dekat kami kat sini...semoga Allah sentiasa melindungi kami dari segala bahaya. Aminnnn.....
         

                                                                                                      

Tiada ulasan :

Copyright © Segala yang terkandung didalam ini milik AizaitulNadia 2011-2015. Segala copy dilarang sama sekali.Tindakan akan diambil dengan segera.